SPORTEN IN MAASBREE

 

 

 

 

 

 

 

VACU-SHAPE by LYFkracht

 

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel vrouwen willen werken aan hun conditie en kracht. Vacu-Shape wilt hierin bijdragen door vrouwvriendelijke sportactiviteiten aan te bieden. Met behulp van moderne apparatuur en professionele begeleiding heeft Vacu-Shape al honderden vrouwen kunnen helpen met sporten. We snappen dat niet iedereen dezelfde behoefte heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte trainings-en voedingsschema’s, waardoor jij je kunt focussen op het behalen van je doelen.

 

Behaal je doelen sneller. Start vandaag.

Vacu-Shape

Vacu-shape is hét middel om fit te blijven. Deze moderne cardio apparatuur zorgt ervoor dat je 4 keer sneller afvalt. Daarnaast kun je doeltreffend je buik, billen en benen trainen.

Slenderbanken

De training op de slenderbanken duurt 60 minuten. Tijdens deze training wissel je iedere 10 minuten van bank waar je een ander lichaamsdeel traint.

Betterbelly

Betterbelly is een unieke manier om een strakke buik te krijgen. Door middel van een infrarood band stimuleer je de doorbloeding in de buikzone waardoor je extra snel vet verbrand.

Fitplan 10 weken

Het fitplan van 10 weken is het meest effectieve programma dat we hebben. In deze 10 weken sport je onbeperkt, en krijgt je een SLIMM & Vitaal voedingsprogramma.

Sportkuur 20 sessies

Met de sportkuur van 20 sessies behaal je in 20 sessies veel resultaat. Wij begeleiden je tijdens deze 20 sessies intensief met beweging, sporten en voeding.

ems spierversteviging

De Electronic Muscle Stimulator zorgt voor een strakker en slanker lichaam zonder al te veel inspanning. EMS heeft veel voordelen voor vrouwen met bijvoorbeeld lichamelijke klachten, of vrouwen die gewoon wat kilo’s kwijt willen!