Klant M uit Haelen:

Yes, ik ben eind mei begonnen bij Vacu-shape by Linda in Haelen. Nu eind augustus ben ik 10,5 kg afgevallen en in totaal 66 cm kwijt. In deze tijd ben ik ook nog 3 weken op vakantie geweest!
In het begin woog ik 89 kg, was mijn vetpercentage  40,8 %, mijn spiermasse 45,6%. Nu weeg ik 78,5 kg en mijn vetpercentage is 35,6% en mijn spiermassa is 49,7%. Ik heb 2 a 3 keer per week de Vacumove en de Betterbelly gedaan. Op advies van Linda ben ik ook anders gaan eten. Ik eet 6 keer per dag en heb minder honger. Het hongergevoel blijf ik voor door 6 keer per dag gezond te eten. Ik drink 2 liter water per dag en ben overgestapt op groene thee pure. Door dit alles heb ik minder last van cellulitis en psoriasis. Ik voel me fit en heb een betere conditie. Mijn doel is om minimaal 15 kg af te vallen! 
Dus ik ga met plezier door met het sporten bij Vacu-shape Haelen.

Klant A uit Maasbree:

Sinds Maart 2018 sport ik bij Vacu-shape Maasbree. In het begin was het best pittig, maar al snel ging het beter. Nu (augustus 2018) ben ik zover dat ik mijn wekelijkse behandelingen bij de fysiotherapeut (die ik moest ondergaan vanwege een reumatische aandoening) flink heb kunnen reduceren.

Met name het bewegen in de cabine in combinatie met de infrarood warmte werkt fantastisch voor mij. Het is geweldig om weer echt te kunnen sporten. Na een half uur stap ik moe maar voldaan uit de vacustep. 

Dus, heb je een reumatische aandoening of gewoon problemen met je spieren en /of gewrichten, waag de stap en plan een proefles. Mocht de vacustep te zwaar voor je zijn, dan kun je ook beginnen in de vacufiets, die wat minder belastend is.

PS: het feit dat je lichaam ook strakker wordt, is natuurlijk een fijne bijkomstigheid :)