Over Vacu-Shape by Linda

Mijn naam is Linda Blomen, 33 jaar oud, getrouwd met Boy Blomen en moeder van een zoon van 10 en een dochter van 6 jaar oud, ik woon in Maasbree.

Van origine verpleegkundige van beroep en nu toe aan een nieuwe uitdaging in de vorm van een eigen sportstudio.

Zelf al sinds 10 jaar bekend met het Vacu Step programma, sportkuren gevolgd voor mijn trouwdag en na mijn zwangerschappen.

Tussendoor ook de sportschool geprobeerd, wat voor mij niet het gewenste resultaat opleverde.

De afgelopen jaren heb ik 1 keer per week een training van 30 minuten gevolgd waarmee ik stabiel op gewicht bleef en als allerbelangrijkste, tevreden was met mijn figuur!

Dit gun ik natuurlijk iedereen! Vandaar de keuze om met heel veel enthousiasme mijn eigen sportstudio Vacu-Shape by Linda ben begonnen!

Voor meer informatie, neem contact op!
Hallo allemaal 

Ik ben Esther van de Perre Geurts, 32 jaar en woonachtig in Baarlo. Ik ben getrouwd met Kevin en we hebben 2 zoontjes. Joey (3 jaar) en Ivan (10 maanden) Ik heb altijd in de kinderopvang gewerkt dus vacu-shape is een hele nieuwe uitdaging voor mij.

Maar wel een waar ik heel veel zin in heb en ook erg naar uitkijk om aan de slag te gaan aan de zijde van Linda. 

Groetjes Esther
Hallo allemaal

Mijn naam is Marjo van Rijswijck, 57 jaar oud, geboren in Hout Blerick, al meer dan 30 jaar woonachtig in Maasbree. Getrouwd en twee kinderen.
Per 1 januari 2019 mag ik mezelf gelukkig prijzen dat ik het team van Vacu-shape mag gaan versterken.
In deze (al reeds begonnen) uitdaging heb ik erg veel zin in en verheug me er op jullie te mogen ontmoeten in de sportstudio.

Met sportieve groet,

Marjo